Kära vänner!

Det var i februari år 2000 som vi drog igång den här siten. Den fyllde ett stort behov eftersom vi for iväg i alla möjliga riktningar i världen. Det har skrivits 1747st inlägg sedan vi startade och det har laddats upp 2939 bilder. Dessa inlägg och bilder utgör en ovärderlig bild av de senaste sex åren.

Dessvärre har tiden kommit för ymag att gå i graven. Bilder och inlägg kommer att sparas och finnas tillgängliga på begäran. All information i databaserna kommer att sparas. Anledningen att vi tar ner siten har att göra med att 1. Det händer inte så mycket här och folk skriver för lite. Kanske för att kompiskretsen är större och det finns fler personer man vill hålla uppdaterade. Man kanske bloggar vid sidan om. 2. Siten måste konverteras från IIS till UNiX och det är för mycket jobb att konvertera all min eländiga spagettikod.

Men! Som en fenixfågel uppstår Ymag i sommar igen! Fast i lite annorlunda skepnad. Ymag kommer att ersättas med en bloggingfunktion där folk kan posta inlägg som antingen kan vara publika och som kan läsas utan inloggning, eller privata som kräver inloggning. Man kommer att kunna tanka upp bilder och publicera som vanligt och livet kommer att bli en fröjd.

Har ni bloggar som ni vill att jag länkar till så gör jag gärna det.

blomdahl.org
Mia-Stina Busk